Liderul PNL implicat intr-un incindent la Neamt! ISU fost nevoit sa intervina!

642
Peste 600 de liberali din Neamţ au umplut, sâmbătă, sala cinematografului ”Dacia Panoramic”, pentru a participa la lansarea candidaţilor PNL ai judeţului la alegerile parlamentare.

Organizatorii evenimentului au fost puşi, la un moment dat, în postura să blocheze accesul în sala cinematografului din Piatra Neamţ pentru câteva zeci de liberali. Conform acestora, decizia a fost una ”preventivă” şi a fost luată de comun acord cu echipajul ISU Neamţ care se afla la faţa locului.

Situaţia respectivă a durat câteva minute, timp în care în sală aveau loc discursurile liderilor PNL Neamţ, iar ulterior, după ce s-a constatat că se poate permite accesul în sală, oamenii au fost lăsaţi să intre.

Echipajul ISU prezent la evenimentul politic a fost cel care în luna mai 2016 a evacuat Galleria Mall Piatra Neamţ în timpul unui concert al formaţiei Carla’s Dreams. Situaţia de atunci nu a fost similiară celei de la lansarea candidaţilor PNL Neamţ unde a fost doar o măsură temporară de restricţionare a accesului în sală.

Deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, a declarat că prezenţa la eveniment a unui număr atât de mare de membri ai partidului arată că ”echipa PNL Neamţ este hotărâtă să câştige alegerile”.

La lansarea candidaţilor PNL Neamţ pentru alegerile parlamentare a fost prezentă şi Alina Gorghiu, preşedintele PNL, precum şi Gheorghe Falcă, directorul de campanie electorală a liberalilor, scrie agerpres.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos