Liderul PSD, condamnat penal, vrea sa le faca rapoarte parlamentarilor PSD! Ce va face cu ele…?

542

Președintele PSD, Liviu Dragnea, care este și președinte al Camerei Deputaților pune piciorul în prag, asta după ce parlamentarii și-au reluat vechile metehne și vin doar două zile pe săptămână la muncă.

Dragnea a spus că a discutat cu liderii de organizații județene și le-a spus acestora că începând de săptămâna viitoare, luni, va face rapoarte de activitate pentru toți parlamentarii PSD, pe care le va distribui către presa din fiecare județ pentru a arăta cine muncește și cine nu în Parlament.

„Am avut o discuţie cu preşedinţii de organizaţii judeţene şi le-am transmis că începând de luni o să le transmit să ajungă în presa din fiecare judeţ activitatea fiecărui parlamentar de la PSD. Cel puţin o să o fac pe linie politică, cred că putem să o facem şi de la Parlament, şi să le aduc aminte colegilor mei că atunci când au venit să propună, aşa cum scrie legea, preşedintelui partidului, să semneze listele cu candidaţi, s-au angajat şi ei şi cei pe care i-au propus că vor respecta tot ceea ce hotărâm în Parlament şi în primul rând vor veni la serviciu. Eu le-am spus că sunt foarte nemulţumit şi surprins în acelaşi timp că într-un termen atât de scurt au învăţat, s-au prins nişte obiceiuri care speram că nu mai apară aici, în Parlament. O să vedem de luni ce se întâmplă, dacă nu, o să luăm măsuri”, a declarat Dragnea la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Președintele Camerei Deputaților a spus că va încerca să schimbe programul Parlamentului, în așa fel încât parlamentarii să își respecte contractul cu cetățenii, scrie stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos