Loading...
Liiceanu: ”Kovesi e slujirea pură! Nu cred că vrea ceva pentru ea. E un om care își spune că trebuie să slujească țara, cetățenii!” – Circul Politic

Liiceanu: ”Kovesi e slujirea pură! Nu cred că vrea ceva pentru ea. E un om care își spune că trebuie să slujească țara, cetățenii!”

Scriitorul Gabriel Liiceanu a afirmat, la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24 că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar putea fi un bun candidat la alegerile prezidențiale. „Bănuiesc că ar fi cel mai bun președinte”, este de părere Liiceanu.

Moderator: „Este doamna Kovesi prezidențiabilă?

Gabriel Liiceanu: „Din plin. Deci v-am răspuns, intrând în scenariul întrebării dvs simple și provocatoare. Da. M-am gândit cum ar arăta România cu un asemenea om care prin comportamentul ei devine aproape o abstracție de slujire. Este slujirea.

Totdeauna am visat ca oamenii care ne reprezintă, aleși de noi și care sunt chemați să ne slujească, sunt slujitorii nostri, am obosit să spun asta, cum ar fi să apară un om care să fie slujirea pură. Eu nu cred că vrea ceva pentru ea. Este un om format în sosul justiției, care spune: legea, legea, legea.

E un om care spune: „trebuie să slujesc țara, cetățenii”. Nu doar spune, face asta, pentru că toți spun: noi, România, patria. Și fac exact opusul. Toată viața lor politică e făcută ca să acumuleze bunuri și să fure. Ea e exact opusul. Sigur că aș vrea.”

Sursa: b1.ro

Liiceanu: ”Kovesi e slujirea pură! Nu cred că vrea ceva pentru ea. E un om care își spune că trebuie să slujească țara, cetățenii!” was last modified: februarie 19th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close