Liiceanu la Bruxelles: ”Dragnea si Tariceanu nu au scrupule! Vor face orice pentru a scapa de puscarie si pentru a-si salva averile! Tinta lor e acum Parchetul General si DNA!”

907

Atac dur in Parlamentului European al lui Gabriel Liiceanu. O dezbatere pe tema tema democratiei si a justitiei in Romania are loc la aceasta ora in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) din Parlamentul European.

Liiceanu a declarat, in Parlamentul European, ca OUG 13 a fost emisa de Guvernul Romaniei pentru a-i scapa de la puscarie pe Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, sefii unor partide care au napastuit Romania.

„In ultimii 17 ani, tara s-a impartit in stapani regionali, denumiti baroni. Nimeni nu poate sa spuna de cate miliarde de euro a fost jefuita Romania in ultimii 27 de ani”, a spus Liiceanu.

„DNA a deschis contra mii de politicieni dosare penale. 431 de milioane de euro a fost mita in 2015”. „Alianta la putere a castigat cu 18%. Liviu Dragnea, condamnat si judecat penal este presedintele Camerei Deputatilor. Presedintele Senatului, Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa (…) Guvernarea a debutat cu un atac frontal la adresa Justitiei”, a continuat filosoful.

„N-am nicio indoiala ca Liviu Dragnea, pentru a scapa de puscarie si pentru a-si salva averile, nu s-ar da la o parte de la nimic. Au demonstrat-o”. Liiceanu a precizat ca in acest moment, tintele „numarul unu” ale actualei Puteri sunt procurorul general al Romaniei si sefa DNA: „Cei care n-au adus aici vor sa se bucure nestingheriti de ce au furat. Tinta lor e acum Parchetul General si DNA. Dragnea a spus saptamana trecuta: „Trebuie sa ne concentram pe demiterea sefei DNA”, informeaza aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos