Limbaj de mahala! Directorul TVR isi injoseste o angajata numind-o ”cap de porc” pentru ca nu s-a facut pres in fata lui Firea!

Sefa TVR, Doina Gradea, a numit-o „cap de porc” pe o tanara jurnalista a postului public de televiziune pentru ca aceasta i-a pus intrebari „agresive” Gabrielei Firea in timpul inaugurarii unui spital. Inregistrarea cu aceste insulte va fi data publicitatii de Dragos Patraru.

”’Cap de porc!’, asa vorbeste presedintele TVR despre o jurnalista a sa, pentru ca a insistat de patru ori cu o intrebare pentru Gabriela Firea! Inregistrarile in care Doina Gradea ii insulta pe jurnalistii TVR vor fi difuzate azi, la ora 19, la Gala Libertatii de Exprimare

Doina Gradea, presedinte si director general al TVR, are o discutie cu oameni din institutie. Pentru ca s-au saturat sa fie jigniti, ei o inregistreaza.

La un moment dat, Gradea se enerveaza si incepe sa povesteasca cum ‘merita taiati’ jurnalistii de la stiri. Nervoasa si aruncand jigniri, Gradea ii descrie interlocutorului cum ‘Cap de porc’, asa ii spune ea jurnalistei, s-a apucat sa puna de patru ori aceeasi intrebare Gabrielei Firea ‘in fata tuturor’!

La o inaugurare a unui spital, ‘s-a mai inaugurat vreunul?’, adauga Gradea, jurnalistul se apuca si il intreaba pe primarul Bucurestiului in legatura cu un alt subiect. Ceea ce sefei televiziunii publice i se pare nepermis!”, a relatat Catalin Tolontan pe pagina sa de Facebook.

Unii ziaristi au intrebat-o despre Centenar, altii despre diverse subiecte, iar intrebarea reporterei TVR s-a referit la cheltuielile crescute ale municipalitatii legate de monumente si statui, care era pe agenda publica in acel moment.

Sursa: aktual24.ro

Limbaj de mahala! Directorul TVR isi injoseste o angajata numind-o ”cap de porc” pentru ca nu s-a facut pres in fata lui Firea! was last modified: mai 3rd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre