Limbajul „intelligence” al fostului ofiter SRI, Daniel Dragomir: „La ce fata ai. N-am timp sa-ti raspund. Block”

443

Ajuns celebru pentru lupta impotriva SRI, dupa ce a fost dat afara si anchetat pentru implicare in dosarul Black Cube,ostul ofiter SRI Daniel Dragomir isi ocupa timpul raspunzand pe Facebook celor care ii critica postarile, dupa care ii injura si ii blocheaza. Dragomir este noua vedeta a trusturilor de presa controlate de penali, fiind considerat un „luptator pentru libertate si democratie”.

Duminica, Dragomir a avut o noua postare in care a afirmat cu nonsalanta ca Romania nu are bani de autostrazi si spitale pentru ca statul a folosit fondurile pentru „interceptarea romanilor”. Afirmatiile ridicole ale fostului ofiter SRI au fost taxate de mai multi internautim fapt care la enervat pe Dragomir. Acesta a intrat pe paginile de Facebook ale celor care ii ridiculizau aberatiile si le-a postat fotografiile: „La ce fata ai. N-am timp sa-ti raspund. Block”, a reactionat luptatorul pentru democratie si adevar.

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, a distribuit duminica un articol al jurnalistului Razvan Savaliuc, in care acesta precizeaza ca, in ultimii 12 ani, peste 6 milioane de romani, respectiv toata populatia activa aflata in campul muncii, au fost ascultati, fiind cheltuite zeci de miliarde de euro pe interceptarile si filajele SRI.

„3000 de euro ziua de filaj la SRI. Va confirm ca cifra este reala. Aici sunt banii dumneavoastra!!! Intr-o zi vom intelege cu totii de ce nu avem nici autostrazi, nici spitale, dar avem ‘intelligence’ de dam pe afara. Sume uriase au fost cheltuite pentru a-i urmari pe romani. De aceea, pe langa raspunderea penala, Coldea, Kovesi si ceilalti mafioti care conduc statul paralel vor trebui sa plateasca sumele cheltuite in interes personal. Va trebui sa recuperam de la ei si de la neamurile lor toate milioanele astea aruncate pe apa sambetei. Pana la ultimul cent!”, a scris, duminica, Daniel Dragomir, pe Facebook.

Daniel Dragomir a fost ofiter al Serviciului Roman de Informatii

Fostul ofiter SRI este cercetat in “Black Cube”, dosar in care este suspectat ca ar fi intermediat legatura intre cei care voiau sa afle informatii despre Laura Codruta Kovesi si angajatii firmei. El a acuzat ca procurorii tergiverseaza dosarul, in loc sa il trimita in judecata.
sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos