Liviu Dragnea a iesit la atac! „Securistii si-au facut doua partide: unul pe stanga, unul pe dreapta! Pe stanga este partidul lui Maior si Coldea, Pro Romania, iar pe dreapta este al lui Ciolos”

153

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a atacat violent, duminica seara, Pro Romania si noua alianta USR-PLUS afirmand ca acestea sunt partide ale serviciilor secrete. El considera ca valul de plecari din PSD spre Pro Romania a insemnat un exod al ”acoperitilor” si sustine ca daca nu mai sunt astfel de agenti ai serviciilor secrete in PSD, atunci nu vor mai exista transferuri.

”Securistii si-au facut doua partide: unul pe stanga, unul pe dreapta. Pe stanga este partidul lui Maior si Coldea, Pro Romania, iar pe dreapta este al lui Ciolos. Faptul ca au inceput sa desfaca conservele e de bine”, sustine Liviu Dragnea.

Dragnea ii acuza pe cei care au plecat din PSD ca au facut asta la ordinul serviciilor secrete.

”Majoritatea parlamentara nu se pierde, ea se verifica la legi si la motiuni de cenzura. Daca nu mai e niciun acoperit nu mai pleaca niciunul, daca mai sunt probabil ca vor mai pleca”, a mai spus Dragnea.