Surse aeroporturare citate de g4media.ro anunta ca Liviu Dragnea a plecat din tara inca de pe data de 2 ianuarie seara, in jurul orei 20.00, de pe terminalul detinut de Tiriac Air, cu un avion privat inchiriat de la o companie sarbeasca. Dragnea insotit de partenera lui, Irina Tanase si de inca o persoana. Avionul a zburat pe ruta Bucuresti-Sofia-Verona.

Nu e clar de ce avionul cu care a plecat Dragnea in vacanta a facut escala la Sofia si cine plateste costurile deplasarii cu avionul. Nu este clar nici daca Verona a fost ultima destinatie sau de acolo avionul a plecat spre o alta destinatie, precizeaza jurnalistii g4media.ro.

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a sustinut insa pe data de 3 ianuarie, deci la o zi dupa ce Dragnea a parasit Romania, ca liderul PSD nu a plecat din tara si ca ”nu va pleca din tara, in mod sigur”.

In cadrul emisiunii „Dosar de politician” de la B1TV, Stefanescu a dezvaluit ca Irina Tanase va deveni ”cat de curand” sotia lui Liviu Dragnea. El a mai precizat ca liderul PSD nu a plecat si nu va pleca in insulele Maldive, asa cum s-a zvonit in ultimele zile.

Liviu Dragnea nu se afla in Maldive cu logodnica lui care ii va deveni si sotie cat de curand. (…) Liviu Dragnea nu a plecat in insule exotice, nu a plecat nici pe Luna, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din tara si nu va pleca din tara, in mod sigur”, a spus Codrin Stefanescu la B1TV.

La sfarsitul anului trecut, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile vicepresedintelui Camerei Florin Iordache, pentru luna ianuarie.