Liviu Dragnea a scapat porumbelul: DNA nu mai e!

113

Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, la principala televiziune de propaganda ca „DNA nu mai e”. „Cum e posibil ca doua treimi dintre judecatori sa aiba dosar penal la DNA? Ma rog, la Parchet, ca DNA nu mai e”

Declaratia a fost facuta in contextul in care liderul PSD considera ca este necesara anularea protocoalelor din justitie cu SRI, facand referiri in acest sens la dosare ale magistratilor aflate pe rolul unor parchete.

Declaratia rezuma cei doi ani de guvernare de pana acum. DNA mai exista, formal, ca institutie, dar din punctul de vedere al lui Dragnea, care nu s-a lasat pana nu a eliminat-o pe Kovesi, DNA nu mai conteaza, scrie jurnalistul Chiruta pe FB.

Laura Codruta Kovesi a fost revocata in urma cu mai bine de trei luni, timp in care procedura a fost reluata. In faza a doua, Tudorel Toader a gasit un procuror pe care il considera potrivit pentru aceasta functie, fiind vorba despre Adina Florea.

De la propunerea in functie, procurorul a avut mai multe iesi publice, iar in proiectul de management a vorbit despre nereguli in functionarea DNA sub fosta conducere, preluand anumite idei de la ministrul Justitiei.