Liviu Dragnea, atac fara precedent la adresa lui Iohannis: Este tonomatul statului paralel!  Se va gasi un procuror care sa investigheze!

222

La doua zile de la atacul dur al lui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea ii raspunde si el presedintelui despre care spune ca si el poate fi considerat infractor deoarece a avut dosare. Seful statului a declarat marti ca seful PSD este „un infractor cocotat in fruntea statului”.

„Am vazut un om in panica, foarte nervos si iritat. E panicat ca vede cum se destrama sistemul odios care l-a protejat. Vede cum se strange funia in jurul parului si poate va veni vremea sa raspunda pentru nenumaratele ilegalitati pe care le-a facut”, a declarat Dragnea.

Seful PSD l-a acuzat pe Iohannis ca a mintit cand a spus ca nu are dosare si nu a fost cercetat, sustinand ca numarul acestora este de noua. Dragnea a amintit despre dosarul privind casa din Sibiu, pierduta de familia presedintelui in instanta, dar si de dosarul de incompatibilitate clasat, dar care este mentionat in dosarul de candidatura al procurorului general Augustin Lazar.

„Presedintele nostru poate fi considerat infractor. Cineva poate sa spuna ca el e infractorul care s-a cocotat in fruntea statului”, a spus Dragnea.

„Oricine citeste cu atentie cele 6 dosare se poate gandi ca presedintele este un infractor. La un moment dat se va gasi un procuror care sa investigheze.  A numit in functie doi procurori care i-au spalat niste dosare”.

„Se contureaza din ce in ce mai mult evidenta ca avem un presedinte intors cu cheita, care nu are curaj sa ia decizii care se impun. Iohannis este de fapt tonomatul statului paralel”, a mai spus Dragnea, conform Hotnews.ro.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca informatiile furnizate cu o zi inainte de Liviu Dragnea si care il vizeaza sunt „fake news”, catalogandu-l pe acesta un disperat care progreseaza.

„Asta se intampla cand un infractor ajunge in varful statului, iar acest infractor Dragnea progreseaza, nu in domeniul statului de drept, ci in domeniul fake news. E ceea ce in ziua de azi se numeste fake news, inainte se numeau minciuni. Am avut Caragiale, biletelul roz si am ajuns in faza cu valizele. Asa se intampla daca infractorii ajung in varful statului”, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Intrebat de valiza reala, cea care a ajuns la Rise Project, presedintele spune ca ii este straina, desi unii insinueaza ca ar avea cunostinta. „Nu stiu ce e cu aceste valize, nu am nicio legatura. Omul (n.r.: Dragnea) este disperat si are probleme majore si cauta sa aduca vorba despre alte lucruri si aduce manevre de manipulare”, a mai spus presedintele.