Liviu Dragnea continua serialul valiza: Iohannis i-a mintit pe romani! Este un presedinte fake, un personaj de carton pus in vitrina de statul paralel!

Liviu Dragnea a adus luni inca o valiza in Parlament. „Am o valiza gasita de un localnic din Sibiu”, a spus ironic seful PSD, despre care sustine ca ar proba presupuse infractiuni comise de presedintele Romaniei. Klaus Iohannis vorbeste despre penali care „s-au cocotat in varful statului”, dar, de fapt, el este cel care s-a cocotat, fiind urmarit penal in mai multe dosare, dar nu si-a dat demisia, a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Azi este a doua zi de luni si este a doua valiza. Un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte si a dat-o unui prieten, care a dat-o altui prieten si care prietenul acela cica a devenit martor sub acoperire. Acestea sunt niste stick-uri pe care o sa vi le oferim”, a spus Liviu Dragnea la Parlament.

Discursul lui Liviu Dragnea a continuat cu un tir de acuzatii si jigniri la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

„De foarte mult timp desi exista jurnalisti care fac dezvaluiri, unele chiar cutremuratoare, bine documentate, cu privire la activitatea posibil infractionala a presedintelui Iohannis, aceste stiri ori nu se prezinta ori mor repede, cu totul si cu totul intamplator. Foarte ciudat. Si am zis sa le tot reiau eu. Ceea ce vedem noi la acest presedinte (…) Romanii au dreptul sa stie cine este acest presedinte, un presedinte fake, un personaj de carton pus in vitrina de statul paralel si sustinut in continuare de statul paralel. Multi procurori l-au descris ca un sef de clan, ca un sef de grup organizat, cu toate actiunile intreprinse in perioada in care a fost primar si nu numai. si putem vorbi pana la urma de 17 dosare penale. Acest domn care vorbea cu atata placere despre penalii din politica, despre penali care s-au cocotat in varful statului. in varful statului sta presedintele Romaniei, dumnealui s-a cocotat in varful statului. Spune ca nu a fost niciodata urmarit penal. Minciuna, a fost urmarit in mai multe dosare si nu si-a dat demisia, asa cum cerea el unora sa-si dea demisia. (…) Ce e cel mai rau e ca i-a mintit pe cetatenii romani. in timp ce juca rolul de Alba ca Zapada, arata cu degetul catre altii, el era posibilul penal ajuns in varful statului”, a spus Liviu Dragnea.

Anterior iesirii lui Liviu Dragnea, presedintele Klaus Iohannis declarase, la reuniunea Asociatiei Municipiilor din Romania, ca tara noastra nu este pregatita pentru a prelua presedintia Consiliului UE si ca Guvernul Dancila – Dragnea, pe care l-a numit un „accident al democratiei”, trebuie inlocuit.

„Trebuie sa mentionez o mare ingrijorare pe care o am, desi nu va priveste direct. Este vorba despre anul 2019. stiti bine ca de la 1 ianuarie, Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene, o pozitie onoranta dar si solicitanta pentru Guvern. Parerea mea este ca nu suntem pregatiti de asa ceva. Acum cateva saptamani am fost intrebat si am spus ca vom face fata. Necesitatea politica este inlocuirea acestui accident al democratiei romanesti care este Guvernul Dragnea – Dancila”, a declarat Iohannis.

Seful statului a admis ca, anterior, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, a declarat ca Romania este pregatita sa preia presedintia Consiliului UE, insa, intre timp, „lucrurile au luat-o razna la Guvern”.

Liviu Dragnea continua serialul valiza: Iohannis i-a mintit pe romani! Este un presedinte fake, un personaj de carton pus in vitrina de statul paralel! was last modified: noiembrie 12th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close