Liviu Dragnea, dans pana in zori pe muzica celebrului Florin Salam!

Liviu Dragnea a dansat pana in zori la nunta fiului sau. Acesta i-a invitat pe toti liderii Partidului Social Democrat la nunta fiului sau. Printre acestia s-au numarat si nume mari din politica romaneasca, dintre care ii amintim pe prim-ministrul Viorica Dancila, Codrin stefanescu, Lia Olguta Vasilescu, iar atmosfera a fost intretinuta pana in zori de catre manelistul Florin Salam.

Nunta fiului lui Liviu Dragnea a tinut toata atentia tabloidelor in acest weekend.

„Politicianul Codrin stefanescu a fost sufletul petrecerii! El a venit alaturi de iubita lui, Alice, si a dansat pana in zori. Invitatii nu s-au lasat nici dupa rasarit. in jurul orei 6:20 dimineata, Codrin stefanescu, Paul Stanescu, dar si alti nuntasi inca dansau pe muzica lui Florin Salam si nu dadeau semne de oboseala. Petrecerea a continuat chiar si dupa rasaritul soarelui, iar asta pentru ca toti invitatii s-au simtit excelent. Codrin stefanescu, iubita politicianului, Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu au stat la aceeasi masa si s-au distrat toata noaptea”, arata jurnalistii de la Cancan.

Evenimentul a avut loc la Palatul Snagov, iar la el au participat majoritea politicienilor din PSD, Liviu Dragnea invitand toti parlamentarii, europarlamentarii, primarii importanti si presedintii de Consiliu Judetean.

Liviu Dragnea, dans pana in zori pe muzica celebrului Florin Salam! was last modified: august 27th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre