Liviu Dragnea, delir total: Un om celebru in lume a incercat sa ma asasineze! Au venit patru straini in Romania!

190

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca in aprilie 2017 a fost o tentiva de ucidere a sa, spunand ca au fost patru straini care au stat trei saptamani aici, platiti de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat ca stie ca a fost si o ancheta.

Liviu Dragnea a sustinut ca se urmareste ca el sa dispara. Liderul PSD a afirmat ca in aprilie 2017 a fost o tentativa de a fi ucis. ”Am avut anul trecut in aprilie o tentativa de a fi omorat. Au venit patru straini, au stat trei saptamani aici, la Athenee Palace. Ma rog, am scapat”, a afirmat Dragnea.

El a spus ca respectivii au ajuns in preajma sa si a sustinut ca ”suntem intr-un stat partial mafiot, statul paralel este o mafie”. ”Stiu ca s-a cercetat, mai departe nu stiu. Am aflat cine ii platise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru in lume”, a mai declarat Dragnea la Antena 3.

Intrebat daca se gandeste la omul de afaceri George Soros, Liviu Dragnea a replicat: ”Nu eu ma gandesc la Soros, el se gandeste la mine”.

De asemenea, tema a fost pregatita de consilierul economic al premierului, Darius Valcov. Acesta a sustinut ca liderii puterii sunt supusi la presiuni, sustinand ca Liviu Dragnea a fost amenintat cu moartea. „Cand vine o echipa, cand vine un presedinte si spune stop acestor intelegeri, trebuie sa-l distrugi, daca se poate si pe el, si primul-ministru, si echipa care-l sustine. Pentru ca Liviu Dragnea vine si spune foarte clar ca nu face aceste intelegeri. Vreau sa construiesc pentru aceasta tara. Tariceanu, ALDE, vin si spun noi mergem cu aceasta constructie. Deranjam si deranjeaza enorm de mult. Numai eu stiu, sau poate stiu si altii, presiunile la care sunt supusi presedintele Dragnea, si doamna prim-ministru si presedintele Tariceanu. Presiunile sunt enorme, de la amenintari cu moartea pana la santaj la familie, pana la discreditare. Eu nu am fost amenintat cu moartea, dar presedintele Dragnea da”, a spus Darius Valcov, la DCNews.