Liviu Dragnea a fost denuntat de un mort in dosarul ”Frauda la Referendum”!

592

1baaabulaVicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca a fost denuntat de un mort in dosarul ”Frauda la Referendum”, in care este acuzat.

Este vorba despre Gheorghe Jianu, din comuna Islaz, judetul Teleorman, care a decedat in urma cu 25 de ani. Gheorghe Jianu, cel care se presupune ca a semnat plangerea, a murit inainte de Revolutia din ’89.

Totusi, plangerea a ramas in dosar, desi exista un document care atesta faptul ca denuntatorul sau a murit in urma cu un sfert de veac. Dragnea a aratat procesul-verbal prin care se constata ca Jianu este mort, dar asta nu explica de ce plangerea lui a ramas in dosar.

Primarul din Islaz: In acte, nu apare CNP-ul raposatului

Primarul comunei Islaz din Teleorman a declarat ca „denuntatorul” in cauza, respectiv Jianu Gheorghe, este mort din 1988.

„Avem Jianu Gheorghe, nascut in 1918, si decedat in anul 1998 luna iulie ziua 27, cauza decesului e boala hipertensiva, certificatul a fost eliberat de dispensar. Declaratia a fost facuta de Parvan Stelian, banuiesc ca e ginerele, sotul fiicei sale, Oltita”, a declarat primarul Ionel Geara.

Sursa: antena3.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos