Liviu Dragnea, iritat: „Sa o puna Ponta si Basescu premier pe Corina Cretu! Ce a spus despre Dancila!”

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reactie acida la adresa comisarului european Corina Cretu, care provine tot din PSD. El a exclus orice posibilitate ca aceasta sa fie numita premier in perspectiva preluarii de catre Romania a presedintiei UE.

Intrebat despre propunerea facuta de Victor Ponta si de Traian Basescu ca pesedisita Corina Cretu sa fie numita premier, Dragnea a reactionat, vineri, foarte nervos.

„S-o puna ei cand o sa fie in PSD. Oameni care sunt din afara PSD spun cine sa fie premier, eu nu accept. PSD-ul o sustine pe Viorica Dancila”, a spus Dragnea iritat.

Intrebat cum comenteaza criticile Corinei Cretu legate de lipsa proiectelor depuse de Guvernul de la Bucuresti pentru atragerea de fonduri europene, Dragnea a raspuns: „Ma abtin, cu greu dar ma abtin sa comentez”, scrie Aktual24.

Ponta a declarat recent ca el si-ar dori ca actualul comisar european Corina Cretu sa ocupe functia de prim-ministru al Romaniei la momentul cand tara noastra va prelua, de la 1 ianuarie 2019, presedintia rotativa a Consiliului UE.

„M-as bucura sa fie prim-ministru doamna Cretu. Preluam la 1 ianuarie presedintia UE si va dati seama cat de bine o sa arate Romania cu doamna Dancila, cu domnul Andrusca si cu toti ceilalti”, a afirmat Ponta.

Laudand-o pe Corina Cretu, Victor Ponta a spus ca nominalizarea acesteia pentru pozitia de comisar european fost una dintre cele mai bune decizii ale sale ca premier.

Corina Cretu este una dintre cele mai bune propuneri pe care eu am facut-o ca prim-ministru, pentru Romania vorbesc, pentru ca doamna Cretu are o echipa de oameni in jur, o echipa de oameni pe care nu ii cunoasteti … Cu sprijinul lor am luat 15 miliarde de euro pana in 2016, 2012- 2016. Va dati seama ce inseamna 15 miliarde de euro? Bani care au intrat in Romania. Vorbesc la fonduri structurale”, a adaugat Ponta.

Liviu Dragnea, iritat: „Sa o puna Ponta si Basescu premier pe Corina Cretu! Ce a spus despre Dancila!” was last modified: octombrie 26th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close