Liviu Dragnea, ironizat de fostul sef al DIICOT Alba: „Daca in fisa de cazare ai trecut la scopul calatoriei dirty business, iar dupa al doilea Jack arati vagaboandelor din night-club poza tintei si intrebi fioros unde-l poti gasi pe taran”

Tentativa de asasinat dezvaluita de Liviu Dragnea a starnit numeroase reactii in spatiul public. Politistul Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, s-a numarat printre cei care au ironizat declaratiile liderului Partidului Social Democrat.

„Esti killer profesionist daca stai cel putin o saptamana la Athenee Palace in regim single cu mic dejun inclus, mini-bar, wifi si parcare platita. Daca in fisa de cazare ai trecut la scopul calatoriei dirty business, iar dupa al doilea Jack arati vagaboandelor din night-club poza tintei si intrebi fioros unde-l poti gasi pe taran. Te interesezi la receptie unde-i cel mai apropiat magazin de arme dar te multumesti cu foarfeca ciordita din salonul de infrumusetare cand ti-ai ciupelit sprancenele pentru a le arcui in mod agresiv. Cand totul este pus la punct, renunti la misiune si pleci grabit acasa pentru ca te-a chemat ma-ta sa duci gunoiul”, a scris Traian Berbeceanu, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea a sustinut, intr-un interviu la postul de televiziune Antena 3, ca in luna aprilie a anului trecut patru straini ar fi fost trimisi pe urmele lui. „A fost o tentativa anul trecut, in aprilie. Nu vreau sa povestesc. Au venit patru straini in Romania, cazati la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, si au stat trei saptamani aici. Ma rog, am scapat, dar asta nu inseamna ca mi-am luat paza sau o sa-mi iau paza. Suntem intr-un stat partial mafiot. Statul paralel este o mafie. stiu ca s-a cercetat, mai departe nu stiu”, a declarat seful PSD. „Un domn foarte celebru in lume” i-a platit, a adaugat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, ironizat de fostul sef al DIICOT Alba: „Daca in fisa de cazare ai trecut la scopul calatoriei dirty business, iar dupa al doilea Jack arati vagaboandelor din night-club poza tintei si intrebi fioros unde-l poti gasi pe taran” was last modified: august 22nd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre