Liviu Dragnea l-a luat in colimator si pe ministrul Justitiei: Daca si Tudorel Toader ne cearta, sa stea la rand!

„Dl Tariceanu spune: Tudorel Toader trebuie sa ramana, dl Iohannis spune: Tudorel Toader trebuie sa plece. Suntem intr-o mare dilema. Trebuie sa cantarim, e vorba despre doua personalitati pregnante din politica romaneasca”, a spus Liviu Dragnea, intrebat daca procedura de revocare a procurorului general va cantari la evaluarea ministrului Justitiei.

Dragnea a mai spus ca nici nu a ascultat, nici nu a citit evaluarea pe care ministrul Justitiei i-a facut-o procurorului general Augustin Lazar, in urma caruia a declansat procedura de revocare a acestuia.

Dragnea a fost intrebat in legatura cu una dintre postarile lui Tudorel Toader, in care acesta spunea ca proiectul de lege pentru modificarea Codurilor penale a fost elaborat de MJ in limitele deciziilor Curtii Constitutionale si directivelor Uniunii Europene, dar ca a fost apoi modificat de Parlament.

„Daca si dl Tudorel Toader ne cearta, inseamna ca mai e inca unul pe lista, deci sa se aseze la rand”, a spus Dragnea.

O alta intrebare a jurnalistilor a fost in legatura cu unul dintre liderii ALDE, Andrei Gerea, care l-a criticat pe social-democratul Florin Iordache pentru modul in care au fost modificate legile justitiei din Parlament.

„Nu am vazut. Dar imi aduc aminte ca si ALDE a votat. Daca nici ALDE nu a votat, inseamna ca avem singuri majoritate in Parlament. Asta e o veste buna”, a spus Dragnea.

Dragnea a negat ca ar exista tensiuni in coalitia de guvernare: „Mi-am luat tensiunea si e in regula”, a spus el.

Cand o ziarista a incercat sa afle mai multe informatii pe aceasta tema, Dragnea i-a replicat nervos: „E suficient, domnisoara, ati pus o intrebare. Nu merge. Platiti-va datoriile la stat si discutam”.

Presedintele PSD a vorbit si despre o declaratie recenta a lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit caruia Romania nu este pregatita pentru presedintia UE, „in conditiile razboiului politic total din aceste luni”.

„Conflict politic va fi in permanenta. O societate ideala nu poate exista, asta e o utopie. Sa speram noi ca vom realiza o concordie generala si ca toate partidele din Romania si, deasupra lor, presedintele Iohannis, vor fi asa, intr-o concordie generala si o sa fie numai lucruri de bine inseamna ca suntem prea idealisti. Ar fi o societate utopica care nu poate exista nicaieri in lume, poate doar in sistemele dictatoriale unde, chiar daca ai o nemultumire, ti-o spui in baie sau in gand”, a spus Dragnea, potrivit Digi24.

Liviu Dragnea l-a luat in colimator si pe ministrul Justitiei: Daca si Tudorel Toader ne cearta, sa stea la rand! was last modified: octombrie 26th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close