Liviu Dragnea nu mai e puscarias privilegiat! Cu cine a ajuns sa imparta celula fostul „El Lidero Maximo”! Tine legatura cu Codrin Stefanescu si Florin „Ciordache”

634

Fostul sef al PSD Liviu Dragnea nu mai are statut de privilegiat. Daca pana acum statea singur in celula, de luni a fost mutat intr-una in care isi petrec penitenta alti 4 sau 5 detinuti, dintre care unul este traficant de droguri, informeaza Digi24.

Sursa citata anunta ca Dragnea vorbeste la telefon aproape zi de zi cu Codrin stefanescu si Florin Iordache, detinutul avand dreptul la telefon o ora pe zi. in afara de cei doi fosti colegi de partid, fostul lider PSD discuta telefonic si cu iubita sa Irina, precum si cu fiul sau.

Ziua de penitenciar a lui Liviu Dragnea incepe la 6:30. Dupa ce ia micul dejun, el merge la garaj, unde pentru o vreme il putea intalni pe Sorin Blejnar, fostul sef ANAF. Actualmente Blejnar a fost mutat la Jilava.

In plus, Dragnea iese la munca si sambata, pentru a castiga credite suplimentare iar de curand a primit dreptul la un pachet suplimentar, mai precizeaza sursa citata.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos