Liviu Dragnea nu vine in tara sa se intalneasca cu Juncker si cu liderii UE! Anuntul lui Florin Iordache!

199

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu va fi prezent vineri la intalnirea cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, deoarece nu se afla in tara. El va fi reprezentat, insa, de vicepresedintele forului, Florin Iordache, caruia i-a delegat atributiile pentru luna ianuarie.

„Din cate stiu, (Liviu Drangea – n.r.) nu este in tara. (Voi participa – n.r.) eu si cu domnul Tariceanu”, a afirmat pentru Florin Iordache.

Presedintele CE Jean-Claude Juncker efectueaza o vizita la Bucuresti in perioada 10-11 ianuarie, cu prilejul inceperii oficiale a Presedintiei romane a Consiliului UE. Potrivit agendei oficialul european, el va avea intrevederi cu Klaus Iohannis, Viorica Dancila, dar si cu Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile vicepresedintelui Camerei Florin Iordache, pentru luna ianuarie, potrivit unei decizii publicata la sfarsitul lunii decembrie in Monitorul Oficial.

”Pe perioada vacantei parlamentare din luna ianuarie 2019 atributiile presedintelui Camerei Deputatilor vor fi exercitate de domnul depoutat Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor”, se arata in decizia publicata pe 29 decembrie 2018 in Monitorul Oficial.

Mai multe publicatii au anuntat ca Dragnea a plecat in vacanta impreuna cu iubita sa, Irina Tanase.