Liviu Dragnea, prins in flagrant! Al treilea om in stat felicita pilotii romani, de Ziua Aviatiei, cu fotografia unui F-16 al US Air Force care aterizeaza in Coreea de Sud! „Good job, sper ca nu e furata”

„Domnul Liviu Dragnea felicita pilotii romani, de Ziua Aviatiei, cu fotografia unui F-16 al US Air Force care aterizeaza in Coreea de Sud. Good job, sper ca nu e furata…”, scrie pe Facebook fostul purtator de cuvant al Guvernului Ciolos.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis vineri, cu ocazia Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, reprezinta un omagiu adus romanilor „care au scris cu litere mari numele tarii noastre in istoria aeronauticii, prin inventivitate si pasiune, prin curaj, sacrificiu si dragoste de tara”.

„Ocrotita de Sfantul Ilie, Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene este un omagiu adus romanilor care au scris cu litere mari numele tarii noastre in istoria aeronauticii, prin inventivitate si pasiune, prin curaj, sacrificiu si dragoste de tara. Va multumim ca sunteti pentru noi eroi, inca dinainte ca Romania sa-si traiasca visul de Unire. Gandurile noastre se indreapta catre voi cu admiratie si recunostinta. Cer senin!”, a scris Liviu Dragnea pe contul sau de Facebook.

O ceremonie militara si religioasa cu depuneri de coroane de flori a avut loc vineri, la Monumentul Eroilor Aerului, de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Mai multe aeronave apartinand Fortelor Aeriene, Ministerului Afacerilor Interne (MAI) si Serviciului Roman de Informatii (SRI), precum si aeronave ale SUA, au survolat monumentul.

Liviu Dragnea, prins in flagrant! Al treilea om in stat felicita pilotii romani, de Ziua Aviatiei, cu fotografia unui F-16 al US Air Force care aterizeaza in Coreea de Sud! „Good job, sper ca nu e furata” was last modified: iulie 20th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre