Liviu Dragnea, raspuns pentru contestatari: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca! Nu ma intereseaza mofturile unora!

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca functia de presedinte al partidului nu se ia cu japca si ca aceasta nu se tranzactioneaza. Dragnea a mai spus ca va convoca sedinta Comitetului Executiv National (CExN) al PSD dupa ce va termina discutiile cu social-democratii din teritoriu.

„Nu mai trebuie lungita foarte mult (discutia despre convocarea CExN, n.r.). Am vorbit cu foarte multi colegi, am vorbit si azi, o sa vorbesc si maine, si o sa decidem data (CExN-ului, n.r.)”, a spus Dragnea.

Intrebat de jurnalisti daca exista acea scrisoare despre care se vorbeste, Dragnea a ridicat din umeri: „Nu stiu, eu am vorbit cu majoritatea colegilor care au avut si pozitii in sensul asta, care urmeaza sa aiba pozitii in continuare in sensul asta. Cu toti cu care am vorbit, ideea este sa inchidem toate aceste discutii, pentru ca avem aprobat un pachet de proiecte la CExN, sunt cele din programul de guvernare de care trebuie sa ne ocupam, nu de discutii din astea fara sfarsit”.

Intrebat de asemenea daca se va retrage in caz ca i se va cere acest lucru, Dragnea a replicat: „Pe mine ma intereseaza foarte mult sa ducem la capat programul de guvernare, nu mofturile unora sau altora, si nici temele impuse de Iohannis . (…) Functia de presedinte al partidului nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv, si nu poti sa o tranzactionezi ca la piata”.

Liviu Dragnea, raspuns pentru contestatari: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca! Nu ma intereseaza mofturile unora! was last modified: septembrie 17th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close