Liviu Dragnea: Regionalizarea va fi facuta pe criterii de dezvoltare, economice!

liviu dragneaVicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca regionalizarea nu va fi facuta pe criterii etnice, ci pe criterii de dezvoltare, economice, potrivit Agerpres.

„Nu se desfiinteaza judetele, nu se mareste numarul de personal, nu se maresc cheltuielile publice”, a precizat Dragnea.

Vicepremierul a anuntat ca va avea discutii cu toate partidele politice pe aceasta tema, inclusiv cu UDMR, cu reprezentanti ai societatii civile si cu specialisti, pentru ca acest proiect, care are ca termen sfarsitul anului 2013, este poate cel mai important proiect pentru Romania de la Revolutia din decembrie 1989.

„Vor fi discutii foarte largi. Intentionez sa-mi creez la nivelul ministerului un fel de consiliu consultativ. Poate ca este cel mai important proiect dupa Revolutie. Vor fi discutii cu toate partidele politice, inclusiv cu cei din UDMR, cu societatea civila, cu oameni care au expertiza in domeniu si vor fi acceptate absolut toate propunerile care sunt bune”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea: Regionalizarea va fi facuta pe criterii de dezvoltare, economice! was last modified: ianuarie 18th, 2013 by Circul Politic
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre