Liviu Dragnea: Rosca Stanescu nu este mai important decat Romania, deci nu se rupe USL!

583

JANDARMERIA ROMANA - EVALUARE ACTIVITATEPresedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca USL nu se va rupe daca PNL nu il va sanctiona pe senatorul Sorin Rosca Stanescu, deoarece nu este de dorit o criza politica.

„Rosca Stanescu nu este mai important decat Romania, deci nu se rupe USL”, a spus Dragnea, intrebat daca se va rupe USL in situatia in care PNL nu decide o sanctiune in cazul senatorului PNL Sorin Rosca Stanescu.

„Repet, noi nu am facut USL pentru Stanescu, iar Rosca Stanescu nu este mai important decat Romania, deci USL nu se rupe, este foarte simplu”, a intarit presedintele executiv al PSD.

El a fost de asemenea intrebat in legatura cu faptul ca liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, spunea ca varianta ruperii USL este posibila.

„Eu sunt presedintele executiv al PSD si cand vorbesc, vorbesc in cunostinta de cauza. Este un an de guvernare foarte important, Romania are provocari foarte mari si nu putem sa ne permitem sa rupem USL pentru Rosca Stanescu. Ca ne-am fi dorit ca PNL sa aiba o atitudine mai transanta, da, dar asta nu inseamna ca trebuie sa rupem USL. Avem sperante foarte mari ca de astazi inainte o sa fie o atitudine mai transanta din partea colegilor liberali, cum si noi vom avea o atitudine similara pentru pesedisti”, a spus Dragnea.

„Noi avem cateva proiecte de tara foarte mari: Constitutia, regionalizarea, descentralizarea. Pana acum s-a reusit o stabilizare macroeconomica, care a dat rezultate foarte bune, dar care nu se simt in buzunarele tuturor romanilor. Nu putem sa punem Romania din nou intr-o situatie delicata. Pentru cine, pentru cine? (…) Tocmai v-am spus ca nu vrem sa avem o criza politica, pentru ca indiferent cat este de mare personalitatea lui Rosca Stanescu nu este atat de mare incat sa puna sub semnul intrebarii viitorul Romaniei”, a mai spus Dragnea

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos