Liviu Dragnea s-a dezlantuit la principala televiziune aservita! „Jurnalistii” au stat in pozitia ghiocel cand Dragnea i-a certat ca nu invita pe cine trebuie si i-a mustrat pentru harmalaia din studio!

374

Slugarnicie extraordinara la Romania TV fata de presedintele PSD, Liviu Dragnea. „Jurnalistii” care l-au intervievat au ascultat cu capetele plecate cand Dragnea le-a dat indicatii „cum sa faca emisiunile, pe cine sa invite, cum sa prezinte tabelele, cum sa explice, sa nu mai faca harmalaie in studio”.

Observatiile privind modul in care Dragnea s-a comportat fata de cei doi „jurnalisti” au fost facut de catre jurnalistul Dan Tapalaga.

„Ma uit la Romania TV din obligatie profesionala sa vad ce zice Dragnea despre legea pensiilor. Le zice alora cum sa faca emisiunile, pe cine sa invite, cum sa prezinte tabelele, cum sa explice, sa nu mai faca harmalaie in studio ca nu se mai intelege nimic, creionul pentru flipchart scrie prea subtire. Si aia: da sefu’, sa traiti sefu’, facem sefu’, sa stiti ca noi chemam specialisti dar nu vin, dar va invitam pe dvs de cate ori vreti, scheauna unul cu voce plangacioasa.

Se reped apoi la gatul lui ca niste adevarati jurnalisti, pfoai ce lege senzationala, extraordinara, perfecta, cresc pensiile la cer, practic e legea Dragnea, si ala nu, vai, e o lege a Guvernului, care se uita la televizor in frunte cu Olguta si Valcov si le face priteneste cu mana la camera. Guvernul nu exista in peisaj pe tema asta, in afara de el, liderul maxim, iar pe Olguta a pus-o sa-si anuleze conferinta de presa ca sa se umfle de unul singur in pene la televiziunea asta, cum ii zice, practic a lui personala”, a notat jurnalistul pe Facebook.

Sursa: Aktual24

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos