Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu ar putea fi chemati la DNA pentru a da explicatii despre cum s-a dat OUG13!

441

Președintele PSD, Liviu Dragnea, ar putea ajunge să dea explicații în fața procurorilor DNA. Ancheta care vizează modul în care s-a dat Ordonanța de Urgență 13 îl poate aduce pe Dragnea în fața procurorilor.

În denunțul de la care a pornit ancheta procurorilor DNA erau indicate trei persoane: Sorin Grindeanu, Florin Iordache și Liviu Dragnea. Procurorii DNA au început ancheta și miniștrii din guvernul Grindeanu sunt audiați pe bandă rulantă.

Conform surselor judiciare este foarte posibil ca în scurt timp să fie chemați la DNA liderul PSD Liviu Dragnea, dar și premierul Sorin Grindeanu, informează Realitatea TV.

La sediul DNA s-a prezentat, luni, și ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a dat declarații în calitate de martor în dosarul OUG13.

Săptămâna trecută, s-au prezentat la DNA şi secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, şi ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Graţiela Gavrilescu, ei fiind audiaţi de procurori în dosarul privind Ordonanţa 13. Anterior, au fost audiaţi la DNA, în acelaşi dosar, procurorii Oana Schmidt-Hăineală şi Constantin Sima, foşti secretari de stat în Ministerul Justiţiei.

La începutul lunii februarie, DNA confirma faptul că s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative şi că se efectuează acte procedurale, anunta stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos