Liviu Dragnea, umilit in Parlamentul European! „Un infractor condamnat de mai multe ori, iar cand infractorii fac legi, legile sunt bune pentru infractori, nu sunt bune pentru oameni”

107

Deputatul european, Siegfried Muresan, a declarat in cadrul dezbaterilor din Parlamentul European privind situatia statului de drept din Romania, ca oamenii cer justitie si dreptate, iar Comisia Europeana si Parlamentul trebuie sa fie alaturi de ei si sa apere valorile europene.

”De doi ani de zile, poporul roman se manifesta in strada pentru apararea valorilor europene. Oamenii cer justitie, oamenii cer dreptate, oamenii cer stat de drept si oamenii cer guvernare si oamenii ies in strada impreuna cu drapelul Uniunii Europene si oamenii intreaba ce poate face Uniunea Europeana pentru noi, iar raspunsul nostru, domnul prim-vicepresedinte Timmermans, stimati colegi, trebuie sa fie un raspuns convingator, trebuie sa fie un raspuns ca o sa fim alaturi de poporul roman, sa aparam valorile europene, sa sparam impreuna modul de viata european – asta doreste poporul roman si asta trebuie sa facem si noi.

Trebuie sa stim, totodata, ca oamenii se manifesta impotriva unui guvern care este controlat de presdintele PSD care este un infractor condamnat de mai multe ori, iar cand infractorii fac legi, legile sunt bune pentru infractori, nu sunt bune pentru oameni. De aceea, domnule prim-vicepresdinte Timmermans, dvs, Comisia Europeana si noi, Parlamentul, suntem alaturi de popor, trebuie sa fim alaturi de ei sa aparam valorile europene si buna guvernare.”, a spus Siegfried Muresan.