Liviu Dragnea, umilit in spatele gratiilor. Fostul lider PSD ar fi fost scuipat si injurat de mai multi detinuti!

529

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea ar avea parte de momente foarte grele dupa gratii la Penitenciarul Rahova. Conform unor surse citate de B1 Tv, acesta ar fi fost scuipat si injurat de catre mai multi detinuti, fiind nevoia de interventia gardienilor pentru aplanarea conflictului.

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarna, a confirmat la RTV stirea potrivit careia fostul lider PSD Liviu Dragnea ar fi fost agresat la Penitenciarul Rahova.

„In opinia mea, importanta este protejarea oricarui detinut, Liviu Dragnea nu e nici mai mare, nici mai mic decat alti detinuti. Avem o lege care prevede protejarea acestor detinuti, prin hotarare de guvern si, din punctul meu de vedere, Liviu Dragnea se incadreaza in aceasta lege, facand parte dintr-o categorie vulnerabila. Este adevarat ca a fost acolo un pic huduit, fluierat, nu ca nu merita”, a declarat Dumitru Coarna, citat de stiripesurse.ro.

Fostul sef al social-democratilor se afla in spatele gratiilor la Rahova, unde are de ispasit pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita de la inalta Curte in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos