Liviu Dragnea: Vom avea mai multi europarlamentari decat acum!

438

1112rttrrLiviu Dragnea a declarat la intrevederile cu reprezentantii filialelor judetene a PSD in perspectiva alegerilor din mai, ca in mod sigur social-democratii vor avea mai multi europarlamentari decat acum.

„Am inceput intalnirile cu colegii din judete. O sa am patru intalniri. Am preferat sa nu invit toate judetele odata, pentru a putea realiza discutii mult mai aplicate si mai eficiente, adica vreau sa am timp sa discut cu fiecare judet absolut toate probelemele pe care le are comunitatea respectiva”, a spus Dragnea, la inceptul intrevederii, care se desfasoara la sediul central al PSD.

El a precizat ca vineri va avea intrevederi cu 11 filiale judetene, iar saptamana viitoare, marti, va mai avea loc o intrevedere tot la Bucuresti. El a adaugat ca miercuri va avea loc a treia intrevedere, la Craiova, iar ultima intalnire va avea loc joi, la Focsani sau la Iasi.

Intrebat daca PSD spera sa aiba un numar mai mare de europarlamentari decat in prezent, Dragnea a precizat:

„Despre cifra vorbesc la Comitetul Executiv, unde o sa finalizam evaluarile”.

„E vorba si de prezenta care va fi – asta va influenta si rezultatul fiecarui partid. Eu cred ca o sa avem sigur un numar de europarlamentari mai mare decat cel pe care il avem acum, sa speram mult mai mare decat e cazul”, a spus Dragnea.

PSD are in acest moment 11 europarlamentari.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos