Liviu Plesoianu, cenzurat de televiziunile de propaganda, Antena 3 si Romania TV dupa ce a lansat atacuri la adresa Vioricai Dancila!

456

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca mai multe invitatii de a participa la emisiuni TV i-au fost anulate. El a atacat-o in ultima vreme insistent pe Viorica Dancila.

„Cu cat mai multe participari in emisiuni vor fi, brusc, anulate, cu cat mai multe sondaje online, de presa, vor avea brusc amnezii in ce priveste numele meu, cu cat mai multe materiale televizate vor vorbi inclusiv despre candidatii independenti Pandele si Stanoevici, facandu-se, tot brusc, ca nu exist, cu atat mai DETERMINAT voi fi si cu atat mai clar va reiesi larga sustinere de care ma bucur! De ce aceasta sustinere? Simplu: pentru ca oamenii vor oameni, pentru ca eu nu fac jocul NIMANUI, pentru ca sunt cu adevarat un OM LIBER! Si asa voi ramane!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Plesoianu era invitat pana acum, cu precadere, la televiziunile controlate de PSD, Antena 3 si Romania TV.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat, miercuri, la B1 TV ca va pleca din PSD pentru a candida la Presedintie ca independent. „In momentul de fata, PSD nu mai reprezinta nimic pentru mine, la nivel de mesaj sau de speranta”, a spus Plesoianu.

„Faptul ca toti sau aproape toti au mers incolonati pe ideea ca Viorica Dancila este tot ce poate avea mai bun acest partid pentru candidatura la prezidentiale, pentru mine este pe deplin lamuritor. Din toate punctele de vedere: moral, intelectual, politic.

In momentul in care voi candida independent, in mod evident voi pleca din partid. Eu, odata iesit din acest partid, nu ma mai intorc.

Doamna Dancila, pentru mine, este un subiect inchis.

Daca merge pe aceeasi linie, PSD nu mai este de votat, cel putin de catre mine. In momentul de fata, PSD nu mai reprezinta nimic pentru mine, la nivel de mesaj sau de speranta”, a declarat Liviu Plesoianu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos