Liviu Plesoianu, delir total! Se compara cu Corneliu Coposu si le ataca pe Dancila si Firea

328

Deputatul PSD Liviu Plesoianu sugereaza ca este la fel de consecvent in politica precum Corneliu Coposu, marele lider politic roman care a refuzat orice compromis cu fostii comunisti, reuniti in actualul PSD.

Intr-o postare pe Facebook in care le ataca pe Gabriela Firea si Viorica Dancila pentru ca vor sa candideze la alegerile prezidentiale, Plesoianu se compara cu Coposu.

Postarea lui Plesoianu:

„Nu poate exista o politica veritabila fara consecventa!” – Corneliu Coposu, in „163 de vorbe memorabile „

23.07.2017, stire: „Liviu PLESOIANU vrea scaunul lui Iohannis! Desi mai sunt doi ani pana la alegerile prezidentiale din 2019, un parlamentar PSD si-a anuntat deja candidatura la functia suprema in stat.”

26.05.2019, stire: „Gabriela FIREA: Nu imi doresc sa candidez la presedintie! Nu mi-am dorit si nu imi doresc sa candidez la Presedintie. Imi doresc, insa, sa am sanatate si sustinere, sa finalizez cu bine proiectele pentru Bucuresti.”

18.06.2019, stire: „Viorica DANCILA: Nu candidez la presedintie. Vrem un candidat care sa ne reprezinte! Cred ca presedintele partidului este cel care efectiv strange randurile in spatele candidatului pentru prezidentiale si asta vom face. Nu as vrea sa se interpreteze ca un semn de slabiciune faptul ca nu voi candida, dam dovada de realism.”

Plesoianu a anuntat din nou, vineri, la Antena 3 ca va candida ca „independent” daca PSD nu il sustine: „O spun raspicat”.

„Vom vedea cum se va da votul in CEx, desi nu am mari sperante”, a mai spus Liviu Plesoianu.

Digi24 a dat publicitatii rezultatele din sondajele de opinie comandate de PSD privind cel mai potrivit candidat la Presedintie. Gabriela Firea se situeaza pe primul loc, insa Dancila insista sa fie ea candidat pentru Cotroceni.

La intrebarea „Care credeti ca ar trebui sa fie candidatul PSD la alegerile Prezidentiale, Gabriela Firea are 26%, Calin Popescu Tariceanu – 20%, Victor Ponta – 11%, Viorica Dancila – 10%, Eugen Teodorovici – 6%, Liviu Plesoianu – 5%, Ecaterina Andronescu – 5%, Olguta Vasilescu – 5%, Mihai Fifor – 4%, Serban Nicolae -3%, Sorina Pintea – 2%.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos