Liviu Plesoianu se viseaza presedinte! A distribuit profetia care il duce la Cotroceni!

561

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a distribuit satisfacut pe Facebook declaratiile clarvazatoarei Mariana Cojocaru care sustine ca viitorul presedinte al Romaniei va fi din zodia Varsatorului. Plesoianu mentioneaza ca si el este „varsator”.

„Corespundem si din punct de vedere astrologic (Varsator, nascut pe 24 ianuarie)… Asa ca ramane cum am stabilit…

Mariana Cojocaru: ‘Avem astrograma Romaniei: Soarele este in Varsator. 2019 este un an deosebit! 24 ianuarie… Eu raportez tara intotdeauna la zodia Varsatorului… Vom face 160 de ani de la Mica Unire!’

Mariana Cojocaru: ‘Imi doresc de multa vreme pentru tara asta un Presedinte Varsator!’

Razvan Dumitrescu: ‘Ei, mai stam…’

Mariana Cojocaru: ‘Stam si asteptam…’

…Sau poate nici nu mai stam, nici nu mai asteptam”, a scris Plesoianu pe Facebook.

In urma cu un an, in ianuarie 2018, Plesoianu a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisa adresata colegilor sai din PSD in care anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, indiferent daca partidul il va desemna sau nu drept candidat in cadrul viitorului Congres.

„Va spun ca eu voi face exact ce am spus in urma cu cateva luni. Voi candida la prezidentialele din 2019. Cand se va hotari PSD sa tina acel Congres, membrii partidului vor decide, asa cum este firesc. Dar indiferent de acea decizie, eu tot voi candida in 2019”, afirma Plesoianu, la finalul unui lung text adresat colegilor.

„Stiti de ce? Pentru toate lucrurile pe care le-am scris mai sus. Pentru ca, dupa tot acest an nebun care a trecut, am ajuns la concluzia ca am deplina incredere in… mine. Pentru ca foarte curand in 2018 voi publica o carte intitulata „Romania – Tara unui VIS posibil”, o carte in care scriu nu numai despre ce s-a intamplat cu tara noastra, dar si despre cum ne-am putea reaseza in propriul Destin. Pentru ca nu voi merge la Coldea, la Maior sau la altii asemenea lor pentru a-mi semna prefata si postfata. Pentru ca si in 2018 si in 2019 si mai departe voi continua sa joc tenis doar cu prietenii de-o viata. Pentru ca si in 2018 si in 2019 si mai departe voi continua sa culeg struguri doar din via strabunicilor mei de la tara”, a mai scris deputatul PSD, arata Aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos