Locul lui Grindeanu e deja ocupat! Dragnea are in minte portretul-robot al viitorului premier: ”Harnic, fara lene, fara intazieri!”

483

Liviu Dragnea nu a spus direct, dar a lăsat să se înțeleagă că Sorin Grindeanu va fi demis, în această săptămână, din funcția de premier al României. Locul lui Grindeanu e deja ocupat. Dragnea are în minte portretul-robot al viitorului premier, scrie stiripesurse.ro.

”Se mai întâmplă în lume să se schimbe guvernul. Premierul trebuie să fie foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de muncă foarte mare, fără lene. Fără liniște. Nu ai voie să lași un minut pe tânjeală. O lasă și ministrul 5 minute, apoi și secretarul 15 minute și tot așa și se ajunge la o întârziere de săptămâni. Dacă avem întârzieri, înseamnă că unii din guvern nu și-au făcut treaba. Partidul decide dacă îi schimbăm, vedem dacă vor și miniștri.”, a anunțat, la România TV, Dragnea.

 

Liderul PSD a vorbit și despre demisiile în alb pe care membrii executivului le-au depus la sediul PSD.

”Demisia în alb e un gest simbolic. Eu altceva am înțeles prin demisiile în alb. Dacă unul dintre ei nu ține ritmul, nu se așteaptă să se inventeze nu știu ce proceduri ca să fie smuls de acolo. Demisia în alb e un mod elegant de a face un pas în spate, dacă nu se ține ritmul. Astea sunt funcții politice, nu obținute prin concurs. Nu ajungem la moțiuni de cenzură.”, a spus Liviu Dragnea la România TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos