Logica de PSD! Primarul Focsaniului explica de ce n-avem ministri la Dezvoltare si Transporturi: Iohannis nu e ortodox!

232

Primarul orasului Focsani, pesedistul Cristi Misaila, a gasit o „explicatie” pentru faptul ca Ministerul Transporturilor si Dezvoltarii, unde PSD se incapataneaza sa-i numeasca pe aceiasi Draghici si Vasilescu, nu au inca ministri. Mai exact, potrivit edilului PSD, situatia privind lipsa ministrilor in cele doua ministere „este o situatie mai putin ortodoxa, pentru ca noi nu avem un conducator ortodox”, potrivit Realitatea de Vrancea.

„Din nefericire, in 2018, cand ar fi trebuit sa serbam Centenarul Marii Uniri, in loc sa fim marcati de o unitate si o solidaritate, asa cum ar fi in orice popor civilizat, am fost marcati numai de momente de dezbinare si parca mai mult ca oricand multi cetateni rau intentionati din afara tarii si din interiorul tarii, pornind de la cel mai inalt nivel al conducerii acestei tari, au incercat doar sa ne dezbine. Iata ca suntem intr-o situatie total neplacuta, sa ajungem sa avem o guvernare ciuntita si nici in acest moment sa nu avem in doua ministere extrem de importante ministri pe post din considerente mai putin ortodoxe. Pentru ca nu avem un ortodox care sa ne conduca, desi suntem un popor ortodox”, a declarat Cristi Misaila.

Primarul Focsaniului nu este la prima declaratie stranie. Anul trecut, Misaila spunea mandru ca romanii din Diaspora dau buluc in tara pentru ca PSD a crescut nivelul de trai.