Ludovic Orban a dat-o afara din Guvern pe Sevil Shhaideh, ochiul si timpanul lui Dragnea!

3154

Premierul Ludovic Orban a demis-o pe Sevil Shhaideh, o apropiata a fostului lider PSD Liviu Dragnea, din functia de consilier de stat la Guvern. Mai exact, Shhaideh activa in cadrul Cancelariei prim-ministrului. Informatia fost dezvaluita de profit.ro.

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Sevil Shhaideh pentru abuz in serviciu in dosarul Insula Belina.

„in anul 2013, prin actiunea concertata a unor persoane cu functii publice, parti din Insula Belina si Bratul Pavel (cu suprafata de 278,78 ha, respectiv 45 ha), situate in albia minora a Dunarii, au trecut ilegal din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la câteva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private. Pentru realizarea transferului de proprietate a fost adoptata H.G. 943/2013, act cu caracter individual prin care au fost incalcate o serie de dispozitii legale”, se arata in rechizitoriul intocmit de procurorii anticoruptie.

Ulterior, Sevil Shhaideh si-a dat demisia din functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a incercat sa o puna premier pe Sevil Shhaideh, insa s-a lovit de refuzul presedintelui Klaus Iohannis.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos