Ludovic Orban a demis-o cu placere pe Olguta: „Am eliberat-o de aceasta grija, sa se ocupe de campanie!” Reactia nervoasa a Olgutei: Ce bucurii marunte au frustratii de la PNL!

817

Premierul Ludovic Orban a anuntat in sedinta de Guvern ca a mai demis inca un rand de reprezentanti ai PSD, printre care si Olguta Vasilescu, care ocupa functia de consilier al premierului.

„Am mai demis inca un rand de reprezentanti ai PSD. Placerea cea mai mare mi-a facut-o sa o demit (pe Olguta Vasilescu – n.r.). Am descoperit ca Olguta Vasilescu era consilier al premierului. Am eliberat-o de aceasta grija, sa se ocupe de campanie”, a declarat Ludovic Orban.

Olguta Vasilescu a reactionat furioasa pe Facebook.

„Ce bucurii marunte au frustratii de la PNL… Ludovic cel mic anunta ca m-a demis din functia de consilier onorific al premierului, functie neremunerata, oricum… Pai, eu nu eram consilier la tine, ca sa ma demiti tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dancila si mandatul mi-a incetat odata cu al ei. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti care taie pensii si salarii, cand eu stiu doar sa le cresc? Pe infrastructura, la fel, ce as putea sa consiliez un premier care, cand a fost ministru la Transporturi, a construit km de hartii si niciun cm de autostrada? Astia nu au ce face si demit oameni care nu sunt in guvernul lor, doar ca sa se dea importanti! Ludovic, dupa doua saptamani te-ai prins ca nu vin la serviciu? Crezi ca sunt ca tine sa dau consultatii telefonice?”, a scris Lia Olguta Vasilescu.

In martie, Lia Olguta Vasilescu a fost numita consilier onorific al premierului de la acea vreme Viorica Dancila.

Liviu Dragnea anunta atunci, intr-o conferinta de presa, ca Olguta Vasilescu se va ocupa de probleme de transport, in special de drumul expres Pitesti Craiova.

„Exista deja la Ministerul Transporturilor o echipa formata, dedicata doar pentru acest drum expres. Olguta Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru sa accepte sa fie consilier onorific al primului ministru pe infrastructura pentru a se implica si ea direct in a urmari realizarea acestei lucrari care este importanta pentru aceasta zona a tarii”, spunea Liviu Dragnea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos