Ludovic Orban acuza Antena 3 de linșaj: Fabrica zilnică de ură și otravă!

128

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, se plânge că este linșat public la Antena 3 și arată că postul de televiziune l-a luat în colimator pentru că nu-și permit să-i mai critice pe Klaus Iohannis sau Nicolae Ciucă, aceștia fiind acum în tabăra PSD.

”M-am liniștit. Antena3 și- a revenit. După ce m-au tocat ani de zile, după ce au fost talibani pro Cîțu în competiția internă din PNL, mă lăsaseră în pace de câteva săptămâni. Dar și-au revenit. De câteva seri am devenit iar ținta lor favorită. Televiziunea de casă a PSD a fost un timp năucă, după formarea monstruoasei coaliții. Cum să îl mai atace pe Iohannis, care este tătucul guvernului PSD- PNL ? Cum să îl mai atace pe premierul Ciucă, atât timp cât este aliat cu PSD? Fabrica zilnică de ură și otravă nu prea mai avea împotriva cui să ațâțe câinii razboiului. Dar, în cele din urmă, a fost identificat inamicul public numărul 1. Orice se întâmplă rău, pandemie, creșterea facturilor, diagnosticul lor este limpede: Orban este de vină

Nu- i nimic. Eu sunt liniștit Pentru că știu că adevărul iese tot timpul la suprafață. Pentru că am încredere că naivii care se mai lasă manipulați de propaganda A3 sunt din ce în ce mai puțini. Și pentru că știu că un om de dreapta are șanse mai mari de succes atunci când este supus linșajului mediatic practicat de televiziunea varanului.”, scrie Ludovic Orban.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos