Ludovic Orban anunta miscari care grabesc sfarsitul Regimului Dragnea!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Arad, ca Opozitia va depune cu siguranta o motiune de cenzura, doar ca deocamdata se poarta negocieri pentru a se asigura suficienti sustinatori, iar in acest sens au avut loc intalniri si cu liderii USR si PMP, fiind impartire responsabilitatile.

Prezent intr-o conferinta de presa la PNL Arad, Ludovic Orban a fost intrebat daca s-a intalnit cu presedintele PMP, Eugen Tomac si cu liderul USR, Dan Barna, pentru a discuta pe tema motiunii de cenzura, confirmand ca aceste discutii au loc periodic.

”Ne-am intalnit, ne intalnim periodic ca sa ne coordonam actiunile si eforturile. Noi am facut o evaluare a situatiei, nu pot sa va dau multe detalii, sunt lucruri care tin de strategie. Cu siguranta vom depune motiunea de cenzura, dar deocamdata mai avem de purtat negocieri, chiar am stabilit asa o impartire a responsabilitatilor si o intensificare a negocierilor in perioada care va urma”, a spus Orban, citat de news.ro.

Intrebat daca crede ca Opozitia va avea suficienti sustinatori, liderul PNL a raspuns: ”Om trai si om vedea. Dar vom uza de toate argumentele pe care le avem la dispozitie pentru a convinge parlamentari din majoritatea guvernamentala sa sustina motiunea”.

Purtatorul de cuvant al PNL, Ioneal Danca, a anuntat joi ca peste 40 de parlamentari ai PSD, din gruparea pucistilor, ar fi dispusi sa voteze in favoarea motiunii de cenzura.

Ludovic Orban anunta miscari care grabesc sfarsitul Regimului Dragnea! was last modified: noiembrie 16th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close