Ludovic Orban anunta miscari care grabesc sfarsitul Regimului Dragnea!

197

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Arad, ca Opozitia va depune cu siguranta o motiune de cenzura, doar ca deocamdata se poarta negocieri pentru a se asigura suficienti sustinatori, iar in acest sens au avut loc intalniri si cu liderii USR si PMP, fiind impartire responsabilitatile.

Prezent intr-o conferinta de presa la PNL Arad, Ludovic Orban a fost intrebat daca s-a intalnit cu presedintele PMP, Eugen Tomac si cu liderul USR, Dan Barna, pentru a discuta pe tema motiunii de cenzura, confirmand ca aceste discutii au loc periodic.

”Ne-am intalnit, ne intalnim periodic ca sa ne coordonam actiunile si eforturile. Noi am facut o evaluare a situatiei, nu pot sa va dau multe detalii, sunt lucruri care tin de strategie. Cu siguranta vom depune motiunea de cenzura, dar deocamdata mai avem de purtat negocieri, chiar am stabilit asa o impartire a responsabilitatilor si o intensificare a negocierilor in perioada care va urma”, a spus Orban, citat de news.ro.

Intrebat daca crede ca Opozitia va avea suficienti sustinatori, liderul PNL a raspuns: ”Om trai si om vedea. Dar vom uza de toate argumentele pe care le avem la dispozitie pentru a convinge parlamentari din majoritatea guvernamentala sa sustina motiunea”.

Purtatorul de cuvant al PNL, Ioneal Danca, a anuntat joi ca peste 40 de parlamentari ai PSD, din gruparea pucistilor, ar fi dispusi sa voteze in favoarea motiunii de cenzura.