Ludovic Orban: Astăzi PNL nu mai are nicio legătură cu PNL istoric și ce a fost PNL 30 de ani după revoluție. PNL este un partid captiv, prioznier al lui Klaus Iohannis

111

Fostul lider al PNL a amendat, duminică searaă, în termeni duri schimbările de la vârful formațiunii pe care a condus-o și a radiografiat în previziuni viitorul imediat al partidului.

Acesta a explicat în intervenția de la postul România tv, în linii mari, că PNL nu mai comportă atitudinea partidului post-decembrist și că această schimbare conduce la „slîbirea„ formațiunii.

„Execuția lui Cîțu are aspectul unei lovituri dată de o huntă militară. Cei care păreau că îl sprijină pe Cîțu nu îl sprijineau de fapt pe Cîțu ci l-au ascultat pe Iohannis.

Ei nu au făcut decât să execute comenzile de la Cotroceni.

Acum PNL e ocupat cu candidatura lui Ciucă. M-am exprimat plastic că PNL nu mai există. Se transformă în UM PNL. Cu președinte Militar și cu ministru la ministerul de Interne. Asistăm la o confiscare clară.

Asistăm la o reunire a fostului FSN. Astăzi PNL nu mai are nicio legătură cu PNL istoric și ce a fost PNL 30 de ani după revoluție ci are legătură cu un partid captiv, prioznier, ce face ce dorește Klaus Iohannis.

….. Iohannis a adus PSD la putere și a impus partidocrația din PNL care face adevărată întrecere în a-l asculta pe Iohannis…practic a executat ordinul…

Eu acuma îl înțeleg pe Ciucă. Văzând cum s-a purtat Iohannis cu colaboratorii lui, văzând cum l-au executat pe Cîțu, cred că se gândește și el că va fi aruncat la gunoi așa cum a fost aruncat și Cîțu.

PNL se va diminua tot mai mult, își va pierde intensitatea și va ajunge o anexă a PSD. Ciucă e garanția că PNL va face tot ce cere chiriașul de la Cotroceni dar că nu va deranja PSD. Cîțu mai deranja pe cei de la PSD. Ciucă e un președinte nu pentru liniștea PNL ci pentru liniștea PSD”, susține Orban în intervenția sa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos