Ludovic Orban: „Daca cineva mai avea un dubiu privitor la necesitatea de a vota moţiunea de cenzura, dupa delirul paranoic al lui Liviu Dragnea de ieri, orice dubiu s-a spulberat!”

Presedintele PNL Ludovic Orban considera ca, „daca cineva mai avea un dubiu privitor la necesitatea de a vota moţiunea de cenzura, dupa delirul paranoic al lui Liviu Dragnea de ieri, orice dubiu s-a spulberat”.

„Dragnea si-a aratat adevarata fata de om nascut in sistemul comunist, incapabil sa inteleaga democratia, incapabil sa inteleaga pozitia Romaniei de astazi, de stat european, de stat membru al Uniunii Europene, de stat membru al NATO. Dragnea prin discursul de ieri a aratat ca este in stare sa tarasca Romania in conflict cu toata lumea civilizata, ca se razboieste cu aproape tot ceea ce constituie baza democratiei, baza economiei de piata, fundamentele, valorile morale, principiile care stau la baza Uniunii Europene si a democratiilor liberale din Romania.

Cine mai sta astazi alaturi de Dragnea este ori fricos, ori iresponsabil, dar este cu siguranta tradator de tara. Este clar ca cel mai mare inamic al economiei astazi, este Liviu Dragnea si cu Camarile toxica din jurul lui Liviu Dragnea, care risca sa scoata Romania din Uniunea Europeana, care risca sa scoata Romania de pe harta lumii civilizate, care este in stare de orice fel de agresiune impotriva democratiei, impotriva economiei de piata, impotriva apartenentei Romaniei la Uniunea Europeana, impotriva pozitiei Romaniei de democratie parte a lumii civilizate.

Solicitam tuturor parlamentarilor, indiferent de culoarea lor politica, sa inteleaga ca nu suntem in ceasul al doisprezecelea, ca am trecut de ceasul al doisprezecelea si ca singura cale de a opri prabusirea Romaniei, sub conducerea acestui dictator de tip latino american, Liviu Dragnea, este sa voteze in favoarea motiunii de cenzura initiata de opozitie”, a subliniat presedintele PNL.

Liderul PNL l-a prezentat pe Sorin Buse, care va lucra in calitate de consilier al presedintelui Partidului National Liberal, pentru relatia cu mediul de afaceri, cu mediul corporatist.

„Ma bucur ca am ocazia si oportunitatea de a aduce, prin intermediul PNL si a domnului presedinte Ludovic Orban, experienta mea corporativa, internationala, globala, in sprijinul mediului de afaceri romanesc. Am invatat traind si avand o activitate profesionala in afara tarii si aici, in ultimii zece ani, ca trebuie sa inveti sa gandesti global si sa actionezi in local. Doresc ca ceea ce am invatat in alte parti sa putem aplica impreuna aici in asa fel incat mediul de afaceri romanesc sa fie un mediu solid, un mediu sanatos in care oamenii sa se regaseasca, sa-si regaseasca increderea de a investi, vorbesc aici de comunitatea de business locala dar si de comunitatea internationala care sa aiba curajul si dorinta de a investi si de a fi prezenti in Romania. Cred ca este necesara intelegerea acestor fenomene globale si doresc sa-mi fac datoria de roman, de cetatean, datoria civica prin intermediul PNL. Cred in valorile liberale si de aceea am decis sa ma alatur in aceste momente destul de critice”, a punctat Sorin Buse.

Ludovic Orban: „Daca cineva mai avea un dubiu privitor la necesitatea de a vota moţiunea de cenzura, dupa delirul paranoic al lui Liviu Dragnea de ieri, orice dubiu s-a spulberat!” was last modified: decembrie 17th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre