Ludovic Orban, despre apostrofarea lui Ciolos de catre o vanzatoare: Majoritatea politicienilor, odata ajunsi in functii, pierd legatura cu oamenii!

98

Ludovic Orban a declarat, referitor la incidentul in care fostul premier Dacian Ciolos a fost apostrofat de o vanzatoare la Iasi, in timpul campaniei de strangere de semnaturi pentru „Oameni noi in politica”, ca majoritatea politicienilor, odata ajunsi in functii, pierd legatura cu oamenii.

„Sa te schimbi complet dupa ce esti ales in functie. in timpul campaniei esti accesibil, ciocanesti la usile oamenilor ca sa vorbesti cu ei si dupa ce esti ales in functie sa nu te mai gaseasca nimeni. Eu, de exemplu, am acelasi telefon mobil de cand am primit prima oara telefon mobil. Numarul meu de telefon este public pe Facebook, l-am dat pe cartea de vizita in zeci de mii de carti de vizita. Orice om care vrea sa vorbeasca cu mine sunt accesibil, indiferent de nivelul pe care il are omul respectiv. Din pacate, majoritatate politicienilor, dupa ce ajung in functii, devin inaccesibili si pierd legatura cu realitatea si cu oamenii”, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, miercuri seara la B1 TV.

Acesta a adaugat ca multi oameni politici au tendinta de a spune minciuni sau de a face promisiuni desarte, lucru care a avut ca efect pierderea increderii electoratului in clasa politica.

„Poti sa spui cand albu-i alb sa spui ca e negru sau cand e negru sa spui ca e alb. Aceasta tendinta a multora dintre oamenii implicati in viata publica de a spune minciunile dupa ghidul de comunicare pe care il primesc de la partide, fara nicio legatura cu adevarul si cu realitatea i-a determinat pe foarte multi sa nu mai aiba incredere. intotdeauna cand vii cu promisiuni, ele trebuie sa stea in picioare si trebuie sa le explici oamenilor cum realizezi lucrurile respective. in ceea ce ma priveste, nu am avut niciodata stilul de politica facut in special de PSD dar si de alte partide. De exemplu, sa promiti marea cu sarea in timpul campaniilor electorale. Dimpotriva, intotdeauna am fost zgarcit in promisiuni”, a completat Orban.

Fostul premier Dacian Ciolos a fost apostrofat, la Iasi, in timpul campaniei de strangere de semnaturi pentru „Oameni noi in politica”, o vanzatoare invitandu-l sa plece din magazin „pentru ca isi pierde clientii”,dupa ce i-a spus cum crede ca sunt tratati romanii acasa la ei de intreaga clasa polica.

„Cu cei din Coalitia de dreapta sau de stanga? Noi nu mai credem nimic ce e in aceasta tara. Am copil care a fost olimpic in aceasta tara si care a plecat datorita sistemului si birocratiei din Romania. Da? Fata mea a facut Dreptul, masteratul in Madrid si nu vrea sa profeseze in Romania. si gata. Nu semnez nimic. si niciodata nu voi mai merge la vot. intotdeauna iese cine se doreste si cine trebuie sa fie la putere. Toti care ajung sus vor doar sa suga ciolanul, ajunge sa roada in asa hal incat nici maduva nu mai are ciolanul. Noi, micii investitorii, platim foarte mult pentru statul roman, nu ne da posibilitatea de a da salarii mai mari la oameni, noi platim enorm de multe dari. si pielea. De sase luni de zile nu gasesc un salariat”, i-a spus femeia.