Loading...
Ludovic Orban iese la atac după ce a fost achitat definitiv! Îi face praf pe Dragnea și Tăriceanu: ”Oamenii politici să nu intre cu bocancii în activitatea puterii judecătorești!” – Circul Politic

Ludovic Orban iese la atac după ce a fost achitat definitiv! Îi face praf pe Dragnea și Tăriceanu: ”Oamenii politici să nu intre cu bocancii în activitatea puterii judecătorești!”

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut, luni o prima reactie dupa decizia Curtii Supreme de a-l achita in procesul in care DNA l-a acuzat de coruptie.

“M-am retras din toate functiile de partid, mi-am retras candidatura de la primaria Capitalei, apoi de la parlamentare. M-am considerat nevinovat, dar asa mi s-a parut normal, firesc pentru orice tara si orice democratie. Nimeni nu este mai presus de lege. Am fost judecat ca orice om normal.

Nu am instrumentat nicio campanie de presa impotriva justitiei. Mi s-a facut dreptate. Asa cum mie mi s-a facut dreptate, oricarui cetatean roman i se poate face dreptate. Am iesit intarit, sunt si mai motivat sa contruiesc PNL”, a declarat apoi Orban. “Oamenii politici sa nu intre cu bocancii in activitatea puterii judecatoresti”.

“Nu oamenii politici trebuie sa analizeze activitatea institutiilor din justitie, ci institutiile abilitate”, a mai aratat Orban.

Ludovic Orban a fost achitat in prima instanta pe 31 ianuarie pentru aceste acuzatii.

Potrivit DNA, pe 1 martie 2016, Orban l-a contactat pe omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, solicitandu-i sprijin financiar pentru campania electorala la alegerile locale, in care acesta fusese nominalizat de PNL sa candideze la functia de primar al municipiului Bucuresti.

Sursa: aktual24.ro

Ludovic Orban iese la atac după ce a fost achitat definitiv! Îi face praf pe Dragnea și Tăriceanu: ”Oamenii politici să nu intre cu bocancii în activitatea puterii judecătorești!” was last modified: martie 5th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close