Ludovic Orban il acuza pe Ponta ca face jocurile PSD! „Ce naste din pisica soareci mananca”

103

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, l-a acuzat pe presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, ca nu a inteles nimic din rezultatele alegerilor europarlamentare de duminica, potrivit Agerpres.

Nemultumit de sprijinul pe care Pro Romania l-a dat social-democratilor pentru desemnarea noului presedinte al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, Orban a spus ca „ce naste din pisica soareci mananca”.

„Ce naste din pisica soareci mananca. De fapt, Ponta are un PSD mai mic, care va reveni la PSD si care oricand este dispus sa faca intelegeri cu PSD. Sa-l sustii pe candidatul PSD (n.r.- pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor) arata ca nu au inteles nimic. Totusi au trecut pragul, asa greu, au luat aproape 7%. Domnule, oamenii care i-au votat i-au votat nu pentru ca iubesc PSD si pentru ca vor ca Ponta sa sprijine PSD in Parlament. I-au votat cu speranta ca astia vor fi alaturi de noi sa ii dam jos pe PSD-isti”, a afirmat Orban.

Liderul liberal spune ca Ponta a sustinut candidatul social-democrat la presedintia Camerei Deputatilor in schimbul acceptarii de catre PSD a constituirii unui grup parlamentar al Pro Romania.

Orban a adaugat insa ca spera ca partidul lui Ponta sa sustina motiunea de cenzura pe care PNL o va initia.