Ludovic Orban il reduce la tacere pe „Ciordache”: Florin Iordache, o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea!

454

Ludovic Orban, liderul PNL, a lansat un atac dur la adresa deputatului Florin Iordache, despre care spune ca este “o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea”.

“Din nou s-a dovedit ca Florin Iordache nu este altceva decat o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea si ca in continuare actioneaza la comenzile lui Liviu Dragnea. PSD-ul nu a avut incredere sa-l lase pe presedintele Camerei Deputatilor sa conduca sedinta, pe domnul Ciolacu, si l-a trimis pe soldatul japonez care continua sa lupte pentru DRagnea in Parlamentul Romaniei, pe penibilul si dezastruosul Florin Iordache”, a declarat liderul PNL.

Ludovic Orban a subliniat ca Opozitia a pus PSD “in situatia sa inteleaga ca nu pot sa-si bata joc de democratie si ca nu pot sa calce in picioare”.

Declaratie sale au survenit respingerii in plenul reunit a ordinii de zi propuse de PSD, care prevedea ca motiunea de cenzura sa fie citita miercuri si votata luni, ceea ce a dovedit ca PSD nu mai detine majoritatea in Parlament. Sedinta a fost condusa de Florin Iordache, transmite News.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos