Ludovic Orban, ironii la adresa liderilor PSD! ”Marioneta” Tudose si ”purtatoarea de cuvant” Firea sunt slujitorii de seama ai aprigului stapan PSD, Dragnea!

408

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca il considera pe prim-ministrul Mihai Tudose „un premier marioneta”, la fel ca predecesorul sau, Sorin Grindeanu, adaugand ca Guvernul nu are autoritate si nici capacitatea de a putea guverna Romania, scrie ziare.com.

„Pai, cu cine s-a intalnit astazi, asa-zisul premier? S-a dus sa ceara voie. A avut vreun cuvant de spus la modificarile introduse in programul de guvernare? Este tot un premier marioneta, ca si premierul anterior.

Guvernul nu are autoritate, nu are capacitatea de a putea sa guverneze Romania, pentru ca este condus in continuare de oameni care nu detin functii in acest Guvern, de oameni care vor sa controleze tot ce misca in cadrul Guvernului”, a spus Ludovic Orban.

Orban: Deocamdata nu am avut decat un purtator de cuvant la Primaria Generala, nicidecum un primar

Pe de alta parte, presedintele PNL a criticat-o si pe Gabriela Firea, careia ii reproseaza ca nu si-a indeplinit niciuna dintre promisiunile facute in campania electorala de anul trecut, spunand ca aceasta a fost doar purtator de cuvant, si nu primar general.

„Deocamdata, nu am avut decat un purtator de cuvant la Primaria Generala, nicidecum un primar general. Niciuna dintre promisiunile facute de actualul primar general in campania electorala nu a fost realizata. Va aduc aminte gratuitate pe transportul public, reducerea la jumatate a facturii, rezolvarea problemelor de trafic, lucruri care nu se intampla.

Am vazut ca doamna primar general tot vrea sa ii incurajeze pe cei care vor sa circule cu bicicleta, dar a uitat de un lucru, degeaba le dai biciclete sau le creezi facilitati pentru utilizarea bicicletelor daca nu exista piste de biciclete. Sa nu punem carul inaintea boilor. La Primaria Capitalei avem un bun purtator de cuvant, nicidecum un primar general”, a declarat Ludovic Orban.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos