Ludovic Orban: L-am masurat pe Ciolos in sondaje. Nu cred ca va candida la prezidentiale! Sper sa-l sustina pe Iohannis in aceasta competitie!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni la Digi 24, ca nu crede ca Dacian Ciolos va candida la alegerile prezidentiale, avand in vedere cota de incredere pe care o are in sondaje. Presedintele PNL a precizat ca spera ca fostul premier sa il sustina pe Klaus Iohannis in aceasta competitie.

„Nu stiu daca va candida domnul Ciolos la prezidentiale. Nu am vazut o declaratie foarte clara. L-am masurat pe domnul Ciolos in sondaje. Plecand de la cota de incredere si intentia de vot pe care o are parerea mea e ca nu va candida, sincer. Eu cred ca normal ar fi, ca premier propus de Klaus Iohannis, sa sprijine candidatura lui Klaus Iohannis. Asa ar fi normal si firesc”, a declarat Ludovic Orban, luni seara la Digi 24.

Intrebat daca ar fi fost bine ca Dacian Ciolos sa intre in PNL, Ludovic Orban a raspuns afirmativ.

„Ar fi fost bine, cu siguranta. De altfel in mare parte domnul Ciolos a beneficiat de sustinere din partea noastra. Dar a luat o alta decizie. Nu imi place sa comentez, e democratie, orice om are dreptul de a se inscrie in orice partid politic. Dupa parerea mea, nu cred ca a fost foarte utila pentru perspectiva alegerilor constituirea unui alt partid politic, dar ii respect decizia, e decizia sa”, a conchis liderul PNL.

Orban a mai spus ca Dacian Ciolos a avut comentarii negative fata de PNL, insa nu va exista niciun conflict politic.

”Mi s-a parut o nedreptate faptul ca uneori a avut niste comentarii nu tocmai fair play fata de PNL. Nu e fair play fata de un partid care te-a sprijinit sa spui lucruri care de multe ori sunt neadevarate. Dar nu vom intra intr-un conflict politic. Oricine se opune PSD va fi un potential partener pentru noi”, a adaugat presedintele PNL.

Despre o candidatura la alegerile prezidentiale din 2019, Dacian Ciolos a afirmat, pe 16 octombrie 2018, la Iasi, ca nu exclude posibilitatea sa se inscrie in cursa, insa a dat de inteles ca inca nu a luat o hotarare. Acesta a adaugat ca nu si-ar dori, printr-o astfel de decizie, sa fragmenteze si mai mult Opozitia.

Ludovic Orban: L-am masurat pe Ciolos in sondaje. Nu cred ca va candida la prezidentiale! Sper sa-l sustina pe Iohannis in aceasta competitie! was last modified: ianuarie 8th, 2019 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre