Ludovic Orban muta din nou castigator! PNL fuzioneaza cu un partid nou!

177

Liderul liberalilor Ludovic Orban a anuntat, luni, fuziunea PNL cu Partidul Actiunea Civica a Tinerilor (PACT), condus de Sebastian Burduja, iar protocolul va fi semnat si aprobat, zilele urmatoare, in forurile statutare ale partidelor.

„Domnul presedinte al PNL Bihor si subsemnatul am fost mandatati de Bex sa demaram negocierile de integrare in PNL a Partidului Actiunea Civica a Tinerilor, condus de Sebastian Burduja. Am purtat discutiile cu viitorii nostri parteneri si astazi am prezentat in Biroul Executiv rezultatele negocierilor purtate si am luat decizia sa demaram procedurile de integrare a particului Actiunea Civica a Tinerilor in PNL. Protocolul de fuziune va fi definitivat in zilele urmatoare, urmand sa fie supus votului in forurile statutare ale celor doua partide, astfel incat sa finalizam aceasta procedura prin care tinerii extrem de bine pregatiti, care au dat semnale extrem de serioase ca vor sa se implice, sa devina membri ai PNL”, a anuntat Ludovic Orban, luni, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL.

Si liderul PACT, Sebastian Burduja, a declarat ca cele doua partide vor face o echipa pentru a reduce numarul de romani care pleaca din tara.

„Am pus bazele astazi a ceea ce noi consideram ca este cea mai importanta miscare intre doua forte politice in Romania anului 2019. Suntem doua forte politice complementare, cu valori comune. Romania trece printr-o criza profunda, la fiecare trei minute un roman pleaca din tara si lucrul acesta nu trebuie sa continue. impreuna facem echipa pentru Romania si vom aduce Romania in primul rand”, a spus Burduja.