Ludovic Orban: ”Nu putem progresa cu mafia rosie in fruntea Romaniei! PSD isi doreste o tara in genunchi si romani dependenti de ajutoare sociale si pomeni de stat!”

771

Fostul prim-vicepreşedinte al PNL Ludovic Orban i-a criticat, marţi, pe liderii celorlalte partide de dreapta, spunând despre Călin Popescu Tăriceanu că ”atârnă ca un scalp la cingătoarea pieilor Ludovic Orban a afirmat, marţi seară, la Ploieşti, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a conducerii PNL Prahova, că PSD îşi doreşte o Românie ”în genunchi” şi români dependenţi de ajutoare sociale şi de pomeni de la stat.

”Nu putem progresa astfel. Dacă ne uităm pe scena politică, ce vedem împotriva mafiei roşii? Două partide de tip lider ai căror lideri sunt cei care au distrus de fapt alianţa DA, orgoliile lor şi dorinţa lor de putere: Tăriceanu, care atârnă ca un scalp la cingătoarea pieilor roşii şi a ajuns să fie o ruşine pentru cei care au crezut în el atâta timp cât îi minţea că e liberal şi un Băsescu care, de fapt, are aceeaşi agendă ca şi actualul partid de guvernământ”, a spus Orban, citat de News.ro.

Fostul deputat liberal, care în primăvara anului trecut a fost anunţat drept candidat la Primăria Bucureşti, iar ulterior s-a retras din cursa electoral după ce DNA a început o anchetă în privinţa sa, a criticat şi USR. Fără a pronunţa numele acestui partid, Orban a spus că formaţiunea politică a fost ”fabricată” în contextul candidaturii sale cu şanse de a câştiga Primăria Capitalei, scrie Digi24.

”Mai este un ghiveci politic fabricat. Fabricat şi v-o spun cu toată tăria. Suntem în data de 11 aprilie, pe 11 aprilie în urmă cu un an, candidatul Partidului Naţional Liberal era scos din cursa pentru Primărie, în condiţiile în care era evident că există şanse pentru câştigarea Primăriei Capitalei. A fost fabricat un ghiveci care să arate că are laolaltă de la ecologişti care bat cu sticla în asfalt până la neo-marxişti, de la indivizi care sunt anti-globalizare până la inşi care nici măcar nu ştiu ce sunt, pentru că dorm în marea majoritate a timpului în Parlament”, a mai spus Orban.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos