Ludovic Orban: PNL a avut cea mai mare capacitate de innoire! De cand sunt presedinte al partidului, in PNL s-au inscris peste 15.000 de membri noi!

187

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata, la Slatina, ca s-au inscris in partid peste 15.000 de noi membri de cand este el lider al liberalilor.

Orban a sustinut ca noii membri sunt „oameni seriosi”, „care stau pe propriile picioare”, iar PNL este partidul care a avut cea mai mare capacitate de innoire. Liderul liberalilor a admis ca „o mica parte” dintre membri PNL au parasit partidul in ultimii ani.

„O mica parte (dintre membri au parasit partidul – n.r.) Cand ii vad pe astia mai cu cas la gura ca fac ei campanie – oameni noi, eu va spun ca PNL este partidul care a avut cea mai mare capacitate de innoire. Numai la Olt, v-a spus domnul Voiculescu, au venit 500 de membri. De cand sunt presedinte al partidului, in PNL s-au inscris peste 15.000 de membri noi. si aici e vorba de oameni seriosi, de la fermieri, oameni de afaceri, profesori, medici, avocati, arhitecti, oameni care stau pe propriile picioare, oameni care au o gandire sanatoasa si oameni care vor progresul societatii”, a declarat Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa.

Presedintele PNL a participat sambata, la Slatina, la sedinta Colegiului Director Judetean al PNL Olt, la care au fost prezenti membri ai conducerii filialei judetene de partid, consilieri locali si judeteni, presedinti de organizatii locale, deputatul de Olt Gigel stirbu, precum si europarlamentarul Marian Jean Marinescu.