Presedintele PNL, Ludovic Orban, declara pe pagina sa ca Partidul National Liberal este singurul partid din #Romania care se bucura de respect si deschidere la nivelul Uniunii Europene si are capacitatea de a influenta decizii in favoarea Romaniei.

De altfel, Orban publica o serie de imagini cu liderii europeni si temele de discutie cu acestia.

„PNL este singurul partid din Romania care conteaza cu adevarat la nivel european si care are capacitatea de a influenta deciziile de la varful Uniunii Europene.

Intalnire bilaterala cu cancelarul german Angela Merkel, in care am discutat despre cooperarea la nivel european si dezvoltarea relatiilor politice si economice dintre romania si germania.

Intalnire bilaterala cu cancelarul austriei, Sebastian Kurz, in care am discutat despre experienta exercitarii presedintiei Consiliului Uniunii Europene, dezvoltarea relatiilor romano-austrice si romanii din Austria.

O discutie productiva cu Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, privind sustinerea Romaniei in perioada presedintiei Consiliului Uniunii Europene, intrarea Romaniei in Schengen, activitatea PNL in Parlamentul European si stransa colaborare dintre Forza Italia si PNL”, sunt doar cateva dintre imaginile postate de liderul liberal.

Mai multe imagini aici