Ludovic Orban, previziune sumbra pentru liderul PSD: „Parerea mea e ca Dragnea va fi omorat”

118

Ludovic Orban a declarat, joi, ca Liviu Dragnea, nu mai are niciun motiv ca sa solicite suspendarea presedintelui Klaus Iohannis si ca va fi „omorat” de colegii lui pentru ca prin deciziile liderului PSD, partidul risca sa nu mai concureze la guvernare.

„In momentul de fata, nebunul de Dragnea nu mai are niciun fel de pretext, niciun fel de motiv ca sa poata sa prezinte o solicitare de suspendare a preseditelui. Nici macar parlamentarii lui nu il mai cred, se uita de multe ori la el ca la o trasnaie, ca la o ciudatenie. Parerea mea e ca Dragnea va fi omorat de colegii lui, pentru ca duce PSD-ul la vale si cred ca teama cea mai mare a pesedistilor este ca Dragnea ii va duce la niste scoruri atat de joase incat ii va scoate definitiv din pozitia de a mai concura vreodata pentru a forma guvernarea”, a afimat Ludovic Orban intr-o emisiune difuzata, joi seara, la Realitatea TV.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca subiectul privind suspendarea presedintelui va continua in partid si in coalitie, chiar daca presedintele a luat decizia de revocare a Laurei Codruta Kovesi, scrie mediafax.ro.

„Daca vom lua aceasta decizie o s-o prezentam atunci. Nu e numai asta. Sigur ca e o discutie serioasa pe care trebuie sa o purtam foarte asezat pentru ca este un demers foarte serios. Nu e un demers in joaca, dar din pacate presedintele arata demult ca nu respect Constitutia, nu-si respect atribu’iile, nu mai are puterea sa fie un presedinte deasupra partidelor, fara interese partinice, care sa fie un mediator intre puterile statului”, a declarat Liviu Dragnea.